воскресенье, 10 февраля 2013 г.

машини в польщі

Краще якщо ви не будете переганяти машину в поодинц  увллтеся в колону нших автолюбителв. Рекет на дорогах досить сильно заважа процесу перегону. Особливо х багато в район пункту "Варшавський мст", тому безпечнше прохати через Домачево.

Н в якому раз не робть попередню оплату за машину, можна перерахувати тльки невеликий аванс.

Коли прижене машину в Росю, поставте  на облк в ГИБДД.

Пройти кордон можна в трьох пунктах: Брест, Гродно  Домачево. Обов'язково виконуйте вс мсцев правила безпеки, а також придбайте пристойний вогнегасник, так як польська полця часто робить проблему з дешевих вогнегасникв.

Страхування машин в Польщ обов'язково. Якщо продавець не надав «зелену карту», вдразу ж застрахуйте покупку в польськй фрм.

Якщо ви бачите на номер машини жовту смугу, н в якому раз  не купуйте. На нй можуть здити тльки нмц. ¶ вже тим бльше не можна брати авто з постйними нмецькими номерами - ви не зможете зняти  з облку через посольство в Москв.

Звернть увагу на рестрацйн номери автомобля: швидше за все, вони будуть транзитними нмецькими, з червоною смугою з одного боку  там же буде вказано термн х д. Цей термн порушувати не можна н на один день.

При покупц машини на ринку оформлення авто робиться вдразу там, буквально на капот машини. Н довдок, н рахункв вам не дадуть. Якщо машина привезена до Польщ з Нмеччини, швидше за все, банки будуть купчо на нмецькй мов, без перекладу на росйську. Продавець сам заповнить купчу вд мен  нмецького господаря, останнм вписаного з нмецький техпаспорт  сам  пдпише.

Псля оформлення шенгенсько взи сплануйте маршрут прямування. Польща не так далеко, маршрут буде досить простим. Якщо час дозволя, ви можете поднати покупку квартири з невеликим вдпочинком, побувати у Краков чи Варшав.

Якщо вам вдалося провести чтк переговори з продавцем автомобля й у тому випадку, якщо ви збиратеся переганяти машину сам, домовтеся про особисту зустрч  вижджайте в Польщу. Можна скористатися послугами перегонника, який пджене вашу машину до кордону, а дал ви вже сам сядете за кермо.

Коли знайдете автомобль, який буде вдповдати всм побажанням  критерям, зв'яжться з продавцем. Пам'ятайте, що продавець крм польсько мови може бльше не знати няких нших мов. Враховуючи цю обставину, постарайтеся пдготуватися, наприклад, можна користуватися комп'ютерним перекладачем або словником.

Починайте шукати машину через блоруськ та мжнародн спецалзован сайти. Щоб було легше в пошуковому рядку наберть ключове слово на польськй мов, наприклад, samochodycie (автомобл) або dostawcze (постачальники).

Приступаючи до вибору автомобля, врахуйте, що купувати в Польщ нове авто не ма някого сенсу, тому що псля виплати всх митних  нших мит  зборв машина стане значно дорожче, нж така ж, але куплена в Рос. Тому звернть увагу на ринок старих автомоблв.

Спочатку оформите соб мжнародн права, шенгенську взу  банквську карту.

водйськ права мжнародного класу, мжнародна банквська карта для розрахункв, вза.

Ринок машин купуються нашими спввтчизника за кордоном ста все ширше. Починалося все скромно, з Нмеччини та Литви, потм придналася далека Америка  Японя, з часом до цього списку потрапила  Польща. Дйсно, зважаючи на те, що в Польщ гарн дороги, машини, що були у вживанн, звдти приходять в бльш яксному стан, та й не так далеко добиратися до мсця. Однак пригнати машину з Польщ може бути складнше, нж, наприклад, з т ж Нмеччини.

Як пригнати автомобль з Польщ

Як пригнати автомобль з Польщ

Комментариев нет:

Отправить комментарий